BDN

XIV. Budavári Diáknap 2017.

Tisztelt Szülők!

A Budavári Diáknap (2017. május 19. péntek) és a hozzá kapcsolódó programok meghívóját a május 8-12-ei héten adjuk át Önöknek.

Kérjük, hogy a részvételi szándékukat, illetve a gálára (2017. május 19. 17.00-18.00) vonatkozó jegyigényüket az alábbi adatok kitöltésével szíveskedjenek jelezni. Az adatlapot az igényelt jegyek árával együtt, lezárt borítékban május 5-éig kérjük eljuttatni az osztályfőnökökhöz.

A jegyek árából befolyt összeggel az iskolai programokat és az intézmény informatikai fejlesztését támogatják.

A korábbi évekhez hasonlóan Gálánkat idén is az iskola épületében rendezzük.

A Szülői Munkaközösséggel való egyeztetés alapján (a tavalyi évhez hasonlóan) az alábbi jegyeket kérhetik:

  • támogató jegy 1000.- forint/család (a legidősebb tanulónál kell jelezni az igényt, mely 1 szülő + tanuló(ink) + 6 év alatti gyermekek belépésére jogosít).
  • vendégjegy 500.- forint/fő.

BDN Gála jegyigény

 


12. alkalommal rendezzük meg a Budavári Diáknapot. Az esemény szervezői – Molnár Orsolya Anna, Mosonyi Zsuzsanna, Nagy Szilvia és Tempfli Hajnalka – hetek óta lelkesen dolgoznak, hogy tartalmas, élményekkel teli napot töltsünk el együtt itt az iskolában.
Az eseménysorozat meghívóját (fenti képünkön) Molnár Orsolya Anna tanárnőnk tervezte.

15bdn01

Dr. Fejér Lászlóné intézményvezető megnyitotta a Budavári Diáknapot, majd megérkeztek első vendégeink, az oroszországi Szocsiban rendezett curling világbajnokságon aranyérmet nyert Palancsa Dorottya, és Kiss Zsolt vegyespáros (képünkön).

15bdn02

A Budavári Diáknapon készült képeinket folyamatosan töltjük fel Fényképalbumunkba

Megnyílt Honos Rozália kiállítása

15bdn03

Draskóczi Anett nyitotta meg volt tanítványunk Honos Rozália fotókiállítását.

A kiállított művek megtekinthetők az iskola Galériájában hétfőtől csütörtökig 14 órától 15 óráig előzetes bejelentkezés nélkül.

Fényképalbumunkban további képek tekinthetők meg